Η Fujitsu ενδιαφέρεται για υπηρεσίες συναλλαγών κρύπτο, όπως αποκαλύπτει η αίτηση εμπορικού σήματος

Ο ιαπωνικός τεχνολογικός γίγαντας Fujitsu υπέβαλε αίτηση εμπορικού σήματος στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να προσφέρει υπηρεσίες μεσιτείας για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, μεταξύ άλλων χρηματοοικονομικών διευκολύνσεων κρυπτονομισμάτων και μη.

Η αίτηση εμπορικού σήματος της Fujitsu στοχεύει στην καταχώριση ενός νέου σήματος το οποίο «αποτελείται από τη στυλιζαρισμένη λέξη FUJITSU με μια πλάγια περιστροφή σε σχήμα s πάνω από τα J και I», σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε στις 16 Μαρτίου. Η επωνυμία είναι αφιερωμένη στην προσφορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής καταθέσεων, της χρηματοδότησης δανείων, της οικονομικής διαχείρισης και της ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων κρύπτο.

Η αίτηση εμπορικού σήματος Fujitsu κατατέθηκε για το παραπάνω λογότυπο. Πηγή: tsdr.uspto.gov

Η παραπάνω εικόνα αντιπροσωπεύει το ενημερωμένο λογότυπο που σκοπεύει η Fujitsu να αποτελέσει εμπορικό σήμα για τις υπηρεσίες. Επιπλέον, το παρακάτω απόσπασμα παρέχει μια επισκόπηση των υπηρεσιών που αποκάλυψε η Fujitsu με το USPTO, μαζί με το αίτημα εμπορικού σήματος.

Η εφαρμογή εμπορικού σήματος της Fujitsu για υπηρεσίες κρύπτο. Πηγή: tsdr.uspto.gov

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της Fujitsu για το Web3 έγινε εμφανές όταν κυκλοφόρησε μια πλατφόρμα επιτάχυνσης Web3 για startups και συνεργαζόμενες εταιρείες τον Φεβρουάριο. Η πλατφόρμα στοχεύει να υποστηρίξει τη δημιουργία ενός ποικίλου οικοσυστήματος εφαρμογών Web3 σε μια σειρά περιπτώσεων χρήσης, όπως διαχείριση δικαιωμάτων ψηφιακού περιεχομένου, επιχειρηματικές συναλλαγές, συμβάσεις και διαδικασίες.

Στις αρχές του 2023, οι χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές στην Ιαπωνία προέτρεψαν τις παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές να εισαγάγουν αυστηρότερους τραπεζικούς κανόνες για τον τομέα των κρύπτο.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Γραφείου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Στρατηγικής του Οργανισμού Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Mamoru Yanase, αναγνώρισε ότι το πρόβλημα δεν ήταν με τα κρύπτο. «Αυτό που προκάλεσε το τελευταίο σκάνδαλο δεν είναι η ίδια η τεχνολογία κρύπτο», είπε, προσθέτοντας ότι η ευθύνη οφείλεται στη «χαλαρή διακυβέρνηση, στους χαλαρούς εσωτερικούς ελέγχους και στην απουσία ρύθμισης και εποπτείας».

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: