Οι ταύροι Bitcoin προσεγγίζουν τον στόχο τιμής των 69.000 $ εν μέσω ταξιδιού της αγοράς κρύπτο προς τα 2 τρισεκατομμύρια $

Το Bitcoin ανεβαίνει σε νέα ύψη, εκπλήσσοντας τους ταύρους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 14 Φεβρουαρίου, το Bitcoin γνώρισε μια αξιοσημείωτη άνοδο και έφτασε σε νέα υψηλά διετίας, προσφέροντας μια ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα δεδομένα που προέρχονται από το TradingView αποκάλυψαν μια ισχυρή επιστροφή για το BTC, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά της προηγούμενης ημέρας στα 48.400 δολάρια. Κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης, το Bitcoin όχι μόνο εξάλειψε τις απώλειες του 4%, αλλά και έφτασε σε μακροπρόθεσμα υψηλά, με στόχο τα 52.000 δολάρια κατά τη στιγμή αυτής της ενημέρωσης.

Σε μια χαρακτηριστική ανοδική κίνηση, το ζεύγος BTC/USD σημείωσε μια ταχεία άνοδο της τάξης των 1.000 δολαρίων μέσα σε ένα μόνο ωριαίο κερί. Ταυτόχρονα, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων πλησίασε το όριο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, με το Bitcoin να συμβάλλει σημαντικά ξεπερνώντας το ορόσημο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αναλύοντας τη ρύθμιση χαμηλού χρονικού πλαισίου, ο γνωστός έμπορος Skew εντόπισε μια συνεχή αντίσταση/στήριξη στο διάγραμμα 4 ωρών. Οι βασικές γραμμές τάσης που πρέπει να παρακολουθούνται, σύμφωνα με τον Skew, περιλάμβαναν τους εκθετικούς κινητούς μέσους όρους (EMAs) και τη βαθμολογία του δείκτη σχετικής ισχύος (RSI).

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Skew τόνισε την απλή φύση της τρέχουσας τάσης όσο η αγορά διατηρεί την ανοδική δυναμική της. Επισήμανε ότι οι ΕΜΑ 4 ωρών και ο RSI παρέχουν συνοπτικές επιβεβαιώσεις τάσης και πληροφορίες για την ορμή, ιδίως όταν η επικρατούσα ορμή είτε διατηρείται είτε χάνεται. Ο Skew παρατήρησε επίσης ότι οι αγοραστές spot στο Binance ανέμεναν θεσμικές εισροές μέσω των αμερικανικών spot Bitcoin exchange-traded funds (ETFs).

Η απόδοση της τιμής του BTC “Ακριβώς εντός χρονοδιαγράμματος”

Εξετάζοντας ένα πιο εκτεταμένο χρονικό πλαίσιο, o Rekt Capital, ένας δημοφιλής Trader και αναλυτής, πρότεινε ότι οι πρόσφατες εξελίξεις του Bitcoin ευθυγραμμίζονται με τα κλασικά μοτίβα που παρατηρούνται στις ανοδικές αγορές.

Σε μια συζήτηση με τους οπαδούς του X αυτή την εβδομάδα, o Rekt Capital τόνισε ότι ο χρόνος ανάκαμψης της τιμής του Bitcoin προς τα υψηλά όλων των εποχών ήταν “ακριβώς στην ώρα του”. Κάνοντας συγκρίσεις με το 2020, επεσήμανε τον καταλυτικό αντίκτυπο της μείωσης της επιδότησης μπλοκ στο μισό, σημειώνοντας ότι το BTC/USD τυπικά ξεκινά ένα “ράλι πριν από τη μείωση” δύο μήνες πριν από τέτοια γεγονότα. Η επόμενη μείωση κατά το ήμισυ αναμένεται στα μέσα Απριλίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: