Το ντεμπούτο του Worldcoin εκπλήσσει την αγορά με εντυπωσιακή διψήφια αύξηση της τιμής του

Το Worldcoin (WLD), το εγγενές token του καινοτόμου έργου “ψηφιακή ταυτότητα με διατήρηση της ιδιωτικότητας (World ID)”, του οποίου ηγείται ο Sam Altman, συνιδρυτής του OpenAI, έχει κατακλύσει τον κόσμο των κρύπτο μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του στα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια στις 24 Ιουλίου.

Η αξία του τοκεν εκτοξεύτηκε στα ύψη κατά το ντεμπούτο του, φτάνοντας τα εντυπωσιακά 2,22 δολάρια και καταγράφοντας ένα εντυπωσιακό κέρδος 33% μέσα σε μία μόνο ημέρα. Αυτή η αξιοσημείωτη άνοδος ξεπέρασε ακόμη και τις επιδόσεις των Bitcoin, Ethereum και άλλων διακεκριμένων κρυπτονομισμάτων, τα οποία γνώρισαν μια συλλογική πώληση κατά την ίδια περίοδο.

Ωστόσο, εν μέσω του ενθουσιασμού, η κυκλοφορία δεν κύλησε χωρίς αντιπαραθέσεις. Οι επικριτές στον τομέα των κρύπτο εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την κυκλοφορούσα προσφορά του WLD σε σύγκριση με το ανώτατο όριο προσφοράς του. Επί του παρόντος, μόνο το 1% της συνολικής προσφοράς βρίσκεται σε κυκλοφορία, δίνοντας στο Worldcoin μια πλήρως αραιωμένη κεφαλαιοποίηση αγοράς που ξεπερνά το αξιοσημείωτο ποσό των 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η έκδοση των token περιλάμβανε τη δημιουργία 143 εκατομμυρίων token WLD, με ένα αξιοσημείωτο μέρος των 100 εκατομμυρίων WLD να προορίζεται για τους market makers. Τα υπόλοιπα token διανεμήθηκαν στους επενδυτές που είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία επαλήθευσης με σάρωση της ίριδας τους κατά τη διάρκεια της φάσης πριν από την κυκλοφορία του Worldcoin, γεγονός που αντικατοπτρίζει την εστίαση του έργου στην τεχνολογία επαλήθευσης ταυτότητας αιχμής.

Παρά τη συζήτηση γύρω από τη σταθερότητα της τιμής και τη μακροπρόθεσμη αποτίμηση του token, πολλά εξέχοντα ανταλλακτήρια όπως τα Binance, Bybit, Huobi, OKX, Gate.io και KuCoin έχουν εισαγάγει με ενθουσιασμό το Worldcoin. Ως απόδειξη της ραγδαίας αύξησης της δημοτικότητάς του, ο τρέχων 24ωρος όγκος συναλλαγών του token έχει ξεπεράσει εντυπωσιακά τα 348 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το CoinGecko.

Καθώς η κοινότητα κρύπτο συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του Worldcoin και του φιλόδοξου έργου World ID, το εκπληκτικό ντεμπούτο του token έχει αναμφίβολα αφήσει πολλούς περίεργους και ανυπόμονους να παρακολουθήσουν το ταξίδι του στο εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: