Το Mt. Gox μεταφέρει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin

Οι traders Bitcoin φαίνεται να έχουν αδιαφορήσει για το “FUD” του Mt. Gox Bitcoin, καθώς η αγορά έδειξε ελάχιστη αντίδραση σε μια πρόσφατη μεταφορά 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από ένα πορτοφόλι που σχετίζεται με το Mt. Gox.

Στις 30 Ιουλίου, το Mt. Gox μετέφερε περίπου 47.229 Bitcoin σε τρία άγνωστα πορτοφόλια σε διάστημα τριών ωρών, όπως αναφέρει το Lookonchain. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Bitcoin παρέμεινε πάνω από τα 66.000 δολάρια, κάνοντας για λίγο βουτιά στην περιοχή των 65.000 δολαρίων.

Επί του παρόντος, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 66.105 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap.

Οι ειδικοί σε θέματα κρύπτο ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν αξιοσημείωτα σημάδια αυξημένης πίεσης πώλησης, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι πιστώσεις του Mt. Gox πιθανότατα διατηρούνται μακροπρόθεσμα.

“Σκεφτείτε τους χρήστες στους οποίους οφειλόταν Bitcoin από το Mt. Gox- αυτοί ήταν οι πρώτοι χρήστες που πίστεψαν στον κλάδο και το περιουσιακό στοιχείο πριν από πέντε έως δέκα χρόνια”, εξήγησε ο Ben Simpson, ιδρυτής της Collective Shift.

“Οι κάτοχοι του Mt. Gox είναι εδώ για να κάνουν HODL”, επανέλαβε ο Simpson.

“Αυτές οι κινήσεις του Mt Gox έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες που η αγορά δεν ενδιαφέρεται πια”, έγραψε στο Twitter ο “exitpump” στις 30 Ιουλίου.

Ο Pav Hundal, επικεφαλής αναλυτής αγοράς της Swyftx, δήλωσε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρουσες για παρατήρηση.

“Η αγορά φαίνεται να χειρίζεται καλά τα νέα μέχρι στιγμής”, σημείωσε ο Hundal.

Από τις 5 Ιουλίου, πάνω από το 41,5%, ή 59.000 Bitcoin, του συνόλου των 141.686 BTC, έχει αναδιανεμηθεί στους πιστωτές του Mt. Gox.

Η εταιρεία ανάλυσης Glassnode πιστεύει ότι μόνο ένα μικρό μέρος των πιστωτών του Mt. Gox σχεδιάζει να πουλήσει.

“Οι πιστωτές επέλεξαν να λάβουν BTC αντί για fiat, μια νέα επιλογή σύμφωνα με το ιαπωνικό πτωχευτικό δίκαιο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να πωληθεί μόνο ένα κλάσμα αυτών των διανεμόμενων νομισμάτων”, δήλωσε η Glassnode.

Ο Simpson πρόσθεσε ότι η αγορά είχε ήδη συνυπολογίσει την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων στους κατόχους του Mt. Gox, οι οποίοι είναι απίθανο να πουλήσουν.

“Σε αντίθεση με τα πρόσφατα γεγονότα, όπως η γερμανική κυβέρνηση που πούλησε το Bitcoin της για μετρητά, οι κάτοχοι του Mt. Gox δεν χρειάζεται να πουλήσουν το Bitcoin τους για μετρητά. Είναι εδώ για να κάνουν HODL”, κατέληξε ο Simpson.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: