Το Ethereum ξεπέρασε τα 3,3 χιλιάδες δολάρια εν μέσω αναμονής για εγκρίσεις ETF αυτήν την εβδομάδα

Η τιμή του Ether έχει ξεπεράσει τα 3.300 δολάρια, λόγω των προσδοκιών ότι τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) ETH θα μπορούσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Επί του παρόντος, το Ether διαπραγματεύεται στα 3.331 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 16% από την τιμή του στα 2.909 δολάρια την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του TradingView.

Ο αναλυτής ETF και πρόεδρος του The ETF Store, Nate Geraci, μοιράστηκε στο X την πρόβλεψή του ότι οκτώ ETF ETH spot θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

“Καλώς ήρθατε στην εβδομάδα έγκρισης του ETH ETF. Δεν έχω συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για περισσότερες καθυστερήσεις σε αυτό το στάδιο”, έγραψε ο Geraci στις 14 Ιουλίου.

Ομοίως, μια ανώνυμη πηγή κοντά στην κατάσταση ενημέρωσε στις 12 Ιουλίου ότι τα spot ETH funds αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Αρκετοί εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των VanEck και 21Shares, επικαιροποίησαν τις εγγραφές τους την περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας στην τελική έγκριση της SEC για την εισαγωγή Ether ΕTFs.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι οι εκδόσεις ETF θα ενισχύσουν σημαντικά τις τιμές του ETH τους επόμενους μήνες.

Ο Tom Dunleavy, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων κρύπτο MV Global, δήλωσε ότι αναμένει τα νέα κεφάλαια να προσελκύσουν εισροές έως και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τους μήνες μετά την έναρξή τους, οδηγώντας ενδεχομένως τις τιμές του Ether σε νέα υψηλά όλων των εποχών μέχρι το τέλος του έτους.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση μεταξύ των αναλυτών ETF, ο Dunleavy δήλωσε ότι τα ETFs Ether θα ήταν ευκολότερο να υιοθετηθούν από τη Wall Street σε σύγκριση με τα ETFs Bitcoin.

“Αναμένουμε ισχυρές αγοραστικές πιέσεις με μια πιο απλή αφήγηση για τους παραδοσιακούς επενδυτές. Το ETH έχει ταμειακές ροές και μπορεί να θεωρηθεί ως μια τεχνολογική μετοχή, το κατάστημα εφαρμογών κρύπτο ή ένα ομόλογο διαδικτύου”, εξήγησε ο Dunleavy σε ένα σημείωμα για τους επενδυτές του 2ου τριμήνου.

Ανέφερε επίσης ότι η τιμή του ETH, η οποία έχει υποαποδώσει σε σύγκριση με το Bitcoin τους τελευταίους 18 μήνες, αναμένεται να ανακάμψει γρήγορα μετά την έναρξη λειτουργίας του αμοιβαίου κεφαλαίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: