Το Mt. Gox ξεκίνησε τις αποπληρωμές σε Bitcoin και Bitcoin Cash

Το Mt. Gox, το έκπτωτο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ξεκίνησε τις αποπληρωμές σε Bitcoin και Bitcoin Cash.

Οι αποπληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω επιλεγμένων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με το σχέδιο αποκατάστασης που έχει καθοριστεί.

Μια ανάρτηση X του λογαριασμού MtGoxBalanceBot δείχνει ότι το συνολικό υπόλοιπο Bitcoin σε όλες τις γνωστές διευθύνσεις του Mt. Gox Trustee ανέρχεται σε 94.457 BTC, με 47.288 BTC να έχουν μεταφερθεί από αυτές τις διευθύνσεις μέχρι στιγμής.

Όροι για τις αποπληρωμές

Οι υπόλοιποι πιστωτές αποκατάστασης θα λάβουν τις αποπληρωμές τους “αμέσως” μόλις εκπληρωθούν διάφοροι όροι.

Οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν την επαλήθευση της εγκυρότητας του λογαριασμού και τη συμφωνία των πιστωτών για τη σύμβαση παραλαβής του Οργανισμού μέσω των καθορισμένων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον, η εξασφάλιση ασφαλών και σίγουρων αποπληρωμών περιλαμβάνει την οριστικοποίηση των διαδικασιών μεταξύ του διαχειριστή αποκατάστασης και των exchanges.

Η άνοδος και η πτώση του Mt. Gox

Το Mt. Gox ιδρύθηκε το 2010 από τον Jed McCaleb και έγινε γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια Bitcoin, διαχειριζόμενο το 70% των παγκόσμιων συναλλαγών BTC στο απόγειό του. Ο McCaleb πούλησε το ανταλλακτήριο στον Mark Karpelès το 2011.

Στις αρχές του 2014, το Mt. Gox σταμάτησε όλες τις αναλήψεις BTC, επικαλούμενο αρχικά τεχνικές δυσκολίες. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι περίπου 850.000 BTC είχαν χαθεί λόγω παρατεταμένης παραβίασης της ασφάλειας.

Μετά την υποβολή αίτησης πτώχευσης τον Φεβρουάριο του 2014, με τις υποχρεώσεις να υπερβαίνουν κατά πολύ τα περιουσιακά στοιχεία, η υπόθεση μετατράπηκε σε πολιτική αποκατάσταση το 2018. Το 2019, ο Karpelès κρίθηκε ένοχος για παραποίηση οικονομικών στοιχείων.

Exchanges credited

Σύμφωνα με πολλαπλές αναρτήσεις στο Reddit, οι αποπληρωμές σε BTC και Bitcoin Cash έχουν αρχίσει να πιστώνονται στους λογαριασμούς ανταλλακτηρίων των χρηστών.

“Στις 5 Ιουλίου 2024, ο Διαχειριστής Αποκατάστασης εκτέλεσε μια μεταφορά blockchain του ποσού BTC/BCH που είναι πληρωτέο σε εσάς ως μέρος της Βασικής Αποπληρωμής και της Πρόωρης Εφάπαξ Αποπληρωμής ή της Ενδιάμεσης Αποπληρωμής.”

Η ανάρτηση στο Reddit αναλύει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθη από την Mt. Gox, προσδιορίζοντας την “MtGox Co., Ltd.” ως τον οφειλέτη αποκατάστασης και τον Nobuaki Kobayashi, Attorney-at-law, ως τον διαχειριστή αποκατάστασης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: