Ο Mark Cuban προειδοποιεί ότι οι ενέργειες του Gary Gensler μπορεί “κυριολεκτικά να κοστίσουν στον Joe Biden τις εκλογές”.

Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής State of Crypto της Coinbase, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και λάτρης των κρυπτονομισμάτων Mark Cuban συζήτησε τον πιθανό αντίκτυπο των ρυθμιστικών ενεργειών του προέδρου της SEC Gary Gensler στις προσπάθειες επανεκλογής του προέδρου Joe Biden. Ο Cuban πρότεινε ότι οι πολιτικές του Gensler θα μπορούσαν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τις πιθανότητες του Biden για μια δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Fox Business Eleanor Terrett.

Ο Cuban έχει εκφράσει σταθερά τις ανησυχίες του για την ανάγκη σαφέστερων ρυθμιστικών κατευθυντήριων γραμμών. Τον Μάιο, τάχθηκε υπέρ της ανάληψης της ευθύνης για την εποπτεία των κρυπτονομισμάτων από την Επιτροπή Εμπορευματικών Συμβολαίων των ΗΠΑ (CFTC), υποδηλώνοντας την πεποίθησή του ότι ο Gensler και η SEC θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την εκστρατεία του Biden.

Ο Μπάιντεν για τα κρύπτο


Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει ξεκινήσει συνομιλίες με βασικούς παράγοντες του τομέα των κρυπτονομισμάτων σχετικά με το ενδεχόμενο να αγκαλιάσει τις δωρεές κρυπτονομισμάτων για την εκστρατεία επανεκλογής του. Παρά τις προσπάθειες αυτές, η γενική στάση του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του ήταν κάπως δυσμενής απέναντι στον κλάδο.

Η στρατηγική του προέδρου σχετικά με το κρυπτονόμισμα και τη σημασία του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του μένει να φανεί, με το θέμα να είναι πιθανό να εμφανιστεί στις επερχόμενες προεδρικές συζητήσεις.

Ο Τραμπ για τα κρύπτο


Σε έντονη αντίθεση με τον Μπάιντεν, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει υιοθετήσει μια ριζικά υποστηρικτική στάση απέναντι στα κρυπτονομίσματα. Πρόσφατα, ο Τραμπ εξέφρασε την πρόθεσή του να “τερματίσει τον πόλεμο του Τζο Μπάιντεν κατά των κρυπτονομισμάτων” και τόνισε ότι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων και του Bitcoin αποτελεί προτεραιότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε επίσης την πλατφόρμα του στο Truth Social για να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή του να προστατεύσει τη βιομηχανία κρύπτο από την κυβερνητική υπερβολή, ενώ άσκησε έντονη κριτική στον Μπάιντεν, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον “χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της χώρας μας”, κατηγορώντας τον ότι θέλει η βιομηχανία να “πεθάνει με αργό και οδυνηρό θάνατο”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: