To Dogwifhat εκτοξεύεται σε σχεδόν 50 cents

Η αύξηση της δραστηριότητας και της χρήσης του δικτύου υποδηλώνει μια πιθανή ανοδική δυναμική για το κρυπτονόμισμα τoυ Solana, SOL.

Οι μετρήσεις εντός του blockchain υποδεικνύουν ένα νέο κύμα ενδιαφέροντος για τα νομίσματα meme στoSolana, που θυμίζει τον ενθουσιασμό που παρατηρήθηκε πέρυσι και ώθησε την τιμή του SOL σε σχεδόν 121 δολάρια. Πρόσφατα δεδομένα αποκαλύπτουν μια άνοδο του όγκου συναλλαγών και της εμπλοκής των χρηστών σε διάφορα νομίσματα meme που εμφανίστηκαν τον Δεκέμβριο. Ειδικότερα, το meme token dogwifhat (WIF) σημείωσε μια αξιοσημείωτη άνοδο, ξεπερνώντας τα προηγούμενα υψηλά και φτάνοντας μέχρι και τα 50 σεντς τις τελευταίες 24 ώρες πριν από μια μικρή υποχώρηση.

Η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος γύρω από το WIF μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής των προθεσμιακών συμβολαίων και των αυξανόμενων επιδράσεων δικτύου. Η Franklin Templeton, μια παραδοσιακή χρηματοοικονομική εταιρεία, συνέβαλε στο θετικό κλίμα αναφερόμενη στο meme “wifhat” σε μια πρόσφατη ανάρτηση Χ. Αυτή η αναγνώριση ενίσχυσε το κλίμα της αγοράς και συνέπεσε με μια αύξηση της αξίας του WIF κατά 50%.

Η ομάδα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Franklin Templeton εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ανάπτυξη των εφαρμογών που βασίζονται στo Solana το τέταρτο τρίμηνο, τοποθετώντας τo Solana ως ένα από τα οικοσυστήματα που παρακολουθεί στενά, μαζί με το Bitcoin και το Ethereum. Η μνημονική αξία των tokens όπως το WIF προέρχεται από τη σύνδεσή τους με την εικόνα ενός σκύλου που φοράει καπέλο, ιδίως τη χρήση “wifhat” που έχει κερδίσει έδαφος στους κύκλους των κρύπτο.

Άλλα meme tokens στο Solana, όπως τα USEDCAR, POPCAT και KPOP, σημείωσαν επίσης σημαντικές αυξήσεις έως και 50%, αν και με σχετικά χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, κάτω από 20 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, σύμφωνα με στοιχεία από την υπηρεσία παρακολούθησης Birdeye.

Ενώ αρκετά viral tokens Solana είδαν σημαντική πτώση έως και 80% από την κορύφωσή τους μετά την υποχώρηση της αρχικής φρενίτιδας των memes, η πρόσφατη ανάκαμψη του ενδιαφέροντος υποδηλώνει μια πιθανή αναβίωση. Οι πρώτοι επενδυτές που είχαν αποκομίσει σημαντικά κέρδη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης έξαρσης επέλεξαν να πάρουν κέρδη, συμβάλλοντας στην αρχική πτώση.

Πρόσφατες εξελίξεις, όπως η ανακοίνωση της Solana Mobile για το τηλέφωνο “Two” που αναμένεται να παραδοθεί το 2025 με τιμή 450 δολάρια, ενδέχεται να έχουν συμβάλει στον ανανεωμένο ενθουσιασμό. Οι συναλλασσόμενοι εικάζουν ότι οι αγοραστές του τηλεφώνου θα μπορούσαν να λάβουν airdrop και εφαρμογές από έργα που βασίζονται στη Solana, παρόμοια με το airdrop των 650 δολαρίων στους κατόχους του τηλεφώνου Saga το προηγούμενο έτος. Αυτή η προοπτική έχει επηρεάσει θετικά τις τιμές των tokens όπως το MYRO, με το έργο να υπαινίσσεται ότι θα προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στους αγοραστές του τηλεφώνου “Two”.

Καθώς η Solana Mobile στοχεύει σε μια δεύτερη επιτυχημένη κυκλοφορία τηλεφώνου μετά τον θρίαμβο του Saga, η αξία που είναι κλειδωμένη σε εφαρμογές Solana φαίνεται να αυξάνεται σταθερά την τελευταία εβδομάδα, ανακάμπτοντας από μια σύντομη διολίσθηση την πρώτη εβδομάδα του 2024. Αυτές οι εξελίξεις υποδηλώνουν ένα δυνητικά ισχυρό μέλλον για τα meme tokens και το ευρύτερο οικοσύστημα Solana.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: