Έχασες το Solana Airdrop; Μην ανησυχείς, η μεγάλη σεζόν του Injective Airdrop είναι εδώ!

Αν παρακολουθείτε την πρόσφατη αύξηση της τιμής του INJ, πιθανότατα γνωρίζετε ότι το οικοσύστημα Injective έχει πολλές δυνατότητες. Η αυξανόμενη αξία του $INJ δεν είναι μόνο καλά νέα για τους σημερινούς κατόχους, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα κύμα ευκαιριών για τους πρώτους χρήστες. Αν δεν προλάβατε να παρακολουθήσετε το airdrop του Solana, μην ανησυχείτε, η περίοδος airdrop του Injective είναι εδώ για να σας προσφέρει μια νέα ευκαιρία για συναρπαστικές ανταμοιβές.

Παρακολούθηση της κίνησης της τιμής του νομίσματος ING

Επί του παρόντος, το Injective διαπραγματεύεται στα 42,73 δολάρια, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή αύξηση 8,64% μόνο τις τελευταίες 24 ώρες. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς 3,58 δισεκατομμυρίων δολαρίων και όγκο συναλλαγών 2,24 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατέχει κυριαρχία στην αγορά 0,22%. Η υψηλότερη τιμή που καταγράφηκε για το INJ ήταν 43,34 δολάρια στις 20 Δεκεμβρίου 2023, ενώ το χαμηλότερο σημείο ήταν 0,664050 δολάρια στις 29 Οκτωβρίου 2020, με το πιο πρόσφατο χαμηλό στα 42,23 δολάρια. Η υψηλότερη τιμή από το τελευταίο χαμηλό ήταν 42,94 δολάρια.

Το κλίμα που επικρατεί στην αγορά είναι ανοδικό, με το δείκτη Fear & Greed Index να βρίσκεται στο 74 (υποδεικνύοντας “Greed”). Από μια μέγιστη προσφορά 100 εκατομμυρίων, κυκλοφορούν 83,76 εκατομμύρια INJ, με αποτέλεσμα ο ετήσιος πληθωρισμός της προσφοράς να ανέρχεται σε 14,72%. Τον τελευταίο χρόνο δημιουργήθηκαν περίπου 10,75 εκατομμύρια INJ.

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Injective το οδήγησαν στην 4η θέση στην κατηγορία DeFi Coins, στη 2η θέση στον τομέα Layer 2 και στην 1η θέση στον τομέα AI Crypto.

Αξιοποίηση της δυναμικής: Airdrop Opportunities Await

Με πολλά πρωτόκολλα να έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το 1ο- 2ο τρίμηνο του επόμενου έτους και με τα υπάρχοντα έργα να οριστικοποιούν τα χρονοδιαγράμματα των airdrop τους, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να μπείτε στο οικοσύστημα του Injective. Σε αυτό το άρθρο, θα σας ξεναγήσουμε στα κορυφαία airdrops του οικοσυστήματος Injective, θα ρίξουμε φως στα πολλά υποσχόμενα airdrops του Testnet και θα σας δώσουμε ένα βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να προκριθείτε για αυτές τις δελεαστικές ευκαιρίες.

Όπως το Cosmos και το $ATOM, αρκετά από τα airdrops του Injective προορίζονται αποκλειστικά για τους $INJ stakers. Αξιοσημείωτα έργα όπως το Black Panther και το Protocol Talis έχουν ήδη επιβεβαιώσει airdrops για όσους κατέχουν tokens $INJ. Ακολουθεί μια ανάλυση των βημάτων για να συμμετάσχετε:

Βήματα για να συμμετάσχετε σε Airdrops του Injective Ecosystem:

Βήμα 1: Αποκτήστε ένα πορτοφόλι Cosmos

Ξεκινήστε αποκτώντας ένα πορτοφόλι Cosmos- δημοφιλείς επιλογές είναι το Keplr Wallet ή το Leap Cosmos. Για αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το Keplr.

Βήμα 2: Προσθήκη επέκτασης πορτοφολιού

Εγκαταστήστε το πορτοφόλι είτε ως επέκταση του Chrome είτε μέσω mobile apps.

Βήμα 3: Αγοράστε $INJ

Αποκτήστε το $INJ αγοράζοντάς το σε ένα συνιστώμενο ανταλλακτήριο όπως το Bitget.

Εγγραφείτε στο Bitget ΕΔΩ και κερδίστε $50+ ΜΠΟΝΟΥΣ!

Βήμα 4: Κάντε Stake το $INJ

Μεταφέρετε τα $INJ σας στο πορτοφόλι και προχωρήστε στην καρτέλα “Stake”. Εναλλακτικά, επιλέξτε το Injective από την ενότητα “Chains” στο ταμπλό του Web Wallet.

Βήμα 5: Επιλέξτε έναν Eπικυρωτή

Μεγιστοποιήστε τα οφέλη σας από το airdrop επιλέγοντας έναν επικυρωτή. Η διαφοροποίηση σε πολλούς επικυρωτές μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας.

Βήμα 6: Κερδίστε ανταμοιβές

Αφού κάνετε stake τα $INJ σας, απολαύστε μια απόδοση 15% επί της επένδυσής σας και προκριθείτε για τα ecosystem airdrops με βάση το ποσό που έχετε κάνει stake.

Συγκεκριμένες Mainnet Airdrops

Τώρα, ας εμβαθύνουμε σε ορισμένα αξιοσημείωτα Mainnet airdrops:

  1. Μαύρος Πάνθηρας: Μια πλατφόρμα liquid staking derivatives που ανταμείβει τους χρήστες με tokens “POINT”. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, κάντε stake τα $INJ στο πρόγραμμα επικύρωσης Black Panther και καταθέστε ρευστότητα στα vaults τους.
  2. Talis Protocol: Η μεγαλύτερη αγορά NFT στο Injective. Κάντε staking τα $INJ στον επικυρωτή τους, κάντε ενεργά διαπραγματεύσεις με NFTs στην πλατφόρμα και πραγματοποιήστε δημοφιλείς συλλογές NFT για μια ευκαιρία να αρπάξετε το 5% της προσφοράς των token τους.
  3. Helix: Ένα DEX στο Injective που προσφέρει perpetual trading και swaps χωρίς gas fees. Ενώ εκκρεμεί η επίσημη επιβεβαίωση των airdrops, η καρτέλα “Rewards” στον ιστότοπό τους παραπέμπει σε μελλοντικές ευκαιρίες. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, κάντε swapping, συναλλαγές με perps, χρησιμοποιώντας τα bots τους ή καθορίστε limit orders για την ενίσχυση του όγκου συναλλαγών.

Καθώς το οικοσύστημα του Injective συνεχίζει να εξελίσσεται, η έγκαιρη εμπλοκή αποτελεί μια πύλη για συναρπαστικά έργα και πιθανές ανταμοιβές. Μην το χάσετε – μπείτε στο οικοσύστημα Injective τώρα!

Αγοράζοντας INJ με την Bitget για τις χαμηλότερες χρεώσεις

Εγγραφείτε στην Bitget ΕΔΩ και κερδίστε $50+ ΜΠΟΝΟΥΣ!

Το Bitget ξεχωρίζει ως ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρύπτο, γνωστό για το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους traders, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία με μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά. Για να ξεκινήσετε με το Bitget, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να ολοκληρώσετε τις απαραίτητες διαδικασίες KYC και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε μια ποικιλία altcoins που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: