Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blockstream προβλέπει με τόλμη άνοδο του Bitcoin στα 700.000 $, αναμένει να ξεπεράσει το φυσικό χρυσό

Ο διευθύνων σύμβουλος Adam Back, εξέχουσα προσωπικότητα στην προώθηση τεχνολογιών όπως το δίκτυο Bitcoin Lightning Network, προέβλεψε με σιγουριά ότι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα θα φτάσει το εντυπωσιακό ποσό των 700.000 δολαρίων.

Σε μια δήλωση που έκανε στο X, ο Back εξέφρασε την πεποίθησή του, δηλώνοντας: “Ο ψηφιακός χρυσός bitcoin θα ανατρέψει σίγουρα τον φυσικό χρυσό αργά ή γρήγορα, και πιθανότατα αυτόν τον halving κύκλο. Δηλαδή μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Επί του παρόντος, θα χρειαστεί 700k/BTC, αλλά ίσως εν μέρει ένα υποκατάστατο (μερικοί άνθρωποι αρχίζουν να πωλούν χρυσό για να αγοράσουν bitcoin διασχίζοντας τα ανώτατα όρια της αγοράς κάτω από αυτό)”.

Η αισιοδοξία του Back σχετικά με το Bitcoin που θα ξεπεράσει την κεφαλαιοποίηση του χρυσού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εδράζεται στο επερχόμενο halving του Bitcoin, που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Το γεγονός αυτό, το οποίο μειώνει στο μισό τον αριθμό των νέων Bitcoins που εισέρχονται στην κυκλοφορία, είναι έτοιμο να περιορίσει την προσφορά, ωθώντας ενδεχομένως την τιμή προς τα πάνω, εάν η ζήτηση παραμείνει σταθερή ή αυξηθεί.

Η σημασία της προοπτικής του Back υπογραμμίζεται από τη σχέση του με την Blockstream, μια εταιρεία γνωστή για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του Bitcoin Lightning Network. Αυτό το δίκτυο έχει φέρει επανάσταση στο τοπίο των μικροπληρωμών με Bitcoin, διευκολύνοντας συναλλαγές που είναι όχι μόνο πιο οικονομικές αλλά και ταχύτερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πληρωμές Bitcoin.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, στην πρόβλεψη του Αυγούστου ο Back τόνισε την πεποίθησή του ότι το Bitcoin βρίσκεται σε τροχιά επίτευξης νέων ορόσημων, ξεπερνώντας τα 100.000 δολάρια πριν από το επόμενο γεγονός τoυ halving το 2024. Αυτή η μελλοντική προοπτική προσθέτει βάθος στις συνεχιζόμενες συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του Bitcoin στο εξελισσόμενο τοπίο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: