Η διευθύνουσα σύμβουλος της Franklin Templeton αποκαλύπτει ότι κρατάει Bitcoin, Ether και άλλα Tokens στο Προσωπικό Επενδυτικό της Χαρτοφυλάκιο, σύμφωνα με Πρόσφατη Έκθεση

Η Jenny Johnson διευθύνουσα σύμβουλος της Franklin Templeton, μοιράστηκε πρόσφατα πληροφορίες για την προσωπική της επενδυτική στρατηγική σε συνέντευξή της στο Fortune. Η Johnson αποκάλυψε ότι περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της τα bitcoin (BTC), ether (ETH), uniswap (UNI) και sushi (SUSHI), τονίζοντας ότι οι συμμετοχές αυτές αποτελούν σχετικά μικρό μέρος του συνολικού επενδυτικού της χαρτοφυλακίου.

Στη συζήτησή της με το Fortune, η Johnson περιέγραψε τις επενδύσεις της σε κρυπτονομίσματα ως τυπικές, συμπεριλαμβανομένων αξιοσημείωτων περιουσιακών στοιχείων όπως το Ethereum και το Bitcoin, παράλληλα με τα αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά (DeFi) tokens όπως το SushiSwap και το Uniswap. Παρά το γεγονός ότι εξέφρασε αισιοδοξία για τις μετασχηματιστικές δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain, αναφέρθηκε στο Bitcoin ως “αντιπερισπασμό” από τον ευρύτερο αντίκτυπο του blockchain στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η Johnson μετέφερε μια επιφυλακτική στάση σχετικά με την επιρροή του bitcoin, δηλώνοντας ότι εάν αυτό αποτελέσει απειλή για το δολάριο ΗΠΑ ως αποθεματικό νόμισμα, ενδέχεται να εφαρμοστούν ρυθμιστικά μέτρα. Τόνισε τη σημασία των νομισμάτων για τις κυβερνήσεις στη διαχείριση των οικονομιών τους και υποστήριξε ότι δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα τον έλεγχο των νομισμάτων τους.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που σχετίζονται με το bitcoin, η Johnson πρότεινε ότι ένα spot Bitcoin ETF θα μπορούσε να προσφέρει μια πιο ασφαλή οδό για την απόκτηση έκθεσης στο bitcoin σε σύγκριση με τις άμεσες επενδύσεις. Σημείωσε τη δυσκολία anchoring του bitcoin σε μια συγκεκριμένη επενδυτική θέση και το χαρακτήρισε ως ένα περιουσιακό στοιχείο που ενέχει ρίσκο/κινδύνους. Η Johnson τόνισε τη σημασία της υπεύθυνης κατανομής για τους πελάτες που εξετάζουν επενδύσεις σε bitcoin.

Η Franklin Templeton, με περίπου 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η εταιρεία προσφέρει ένα OnChain U.S. Government Money Market Fund (FOBXX), το οποίο υποστηρίζεται από τo blockchain Stella και Ethereum layer 2 polygon, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της να διερευνήσει λύσεις blockchain και αποκεντρωμένης χρηματοδότησης στο πλαίσιο των προσφορών των αμοιβαίων κεφαλαίων της.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: