Η συνεχιζόμενη αυτοπεποίθηση του PlanB: Προβλέπει τη μέση τιμή του Bitcoin στα 100.000 $ το 2024

Οι λάτρεις του Bitcoin ενθαρρύνονται να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις μετοχές τους κάτω από το όριο των 40.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον PlanB, εξέχουσα προσωπικότητα της cryptocurrency industry. Ο PlanB, ο δημιουργός των διάσημων μοντέλων τιμών stock-to-flow BTC, πήρε πρόσφατα το X (πρώην Twitter) στις 24 Νοεμβρίου για να εκφράσει την αισιοδοξία του σχετικά με την παροδική φύση των σημερινών επιπέδων τιμών.

Στην ανάρτησή του, ο PlanB υπαινίχθηκε την περιορισμένη διάρκεια της τρέχουσας θέσης του Bitcoin κάτω από τα 40.000 δολάρια, τονίζοντας ότι το κρυπτονόμισμα είναι έτοιμο για σημαντική ανοδική κίνηση πέρα από τα πρόσφατα υψηλά 18 μηνών. Γνωστός για τις ανοδικές προοπτικές του σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της τιμής του BTC, ο PlanB βασίστηκε σε realized price data για να στηρίξει το επιχείρημα για το ανοδικό κλίμα.

Το realised price, το οποίο είναι το realized cap του Bitcoin (η σωρευτική τιμή στην οποία όλα τα BTC άλλαξαν τελευταία φορά χέρια) διαιρούμενη με την τρέχουσα προσφορά, βρίσκεται σήμερα λίγο κάτω από τα 21.000 δολάρια. Ο PlanB επέστησε την προσοχή στην ιστορική σημασία των κατώτατων σημείων της αγοράς του Bitcoin, που χαρακτηρίζονται από την πτώση της τιμής spot κάτω από το realised price. Αντίθετα, οι ανοδικές αγορές ξεκινούν συνήθως όταν η τιμή spot ξεπερνά τα επίπεδα των δύο αιτών και πεντάμηνων realised price επίπεδα, που αναφέρονται στο realised price των νομισμάτων που κινήθηκαν για τελευταία φορά εντός των τελευταίων δύο ετών ή των τελευταίων πέντε μηνών (αναφέρονται ως “νεότερα” νομίσματα).

Επί του παρόντος, το BTC/USD βρίσκεται και πάλι πάνω από τις τρεις realized price επαναλήψεις. Ο PlanB, μοιραζόμενος ένα συνοδευτικό διάγραμμα, σχολίασε: “Απολαύστε το bitcoin τώρα που είναι κάτω από 40k δολάρια… όσο διαρκέσεί”. Όταν πιέστηκε σχετικά με το ενδεχόμενο περαιτέρω πτώσης της αγοράς, ο PlanB απέφυγε να κάνει συγκεκριμένες προβλέψεις, επαναλαμβάνοντας την προσδοκία του για μια μέση τιμή BTC που θα φτάσει τουλάχιστον τα 100.000 δολάρια μεταξύ 2024 και 2028, καλύπτοντας το επόμενο Bitcoin halving.

Ενώ ο PlanB αντιμετώπισε κριτική σχετικά με το μοντέλο stock-to-flow και αναγνώρισε ότι το Bitcoin δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του κατά τη διάρκεια της ανοδικής αγοράς του 2021, οι προβλέψεις για εξαψήφιες αποτιμήσεις για τον επερχόμενο κύκλο γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες. Αυτές οι προβλέψεις συσπειρώνονται γύρω από το όριο των 130.000 δολαρίων ως κομβικό σημείο για το τέλος του 2025. Η επικείμενη bitcoin halving, που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2024, αναμένεται να οδηγήσει σε επιστροφή στα 46.000 δολάρια περίπου, σύμφωνα με περαιτέρω αναλύσεις.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο PlanB χαρακτήρισε το Bitcoin σε μια φάση “bullrun”, με την πραγματική άνοδο να μην έχει έρθει ακόμα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: