Οι Bitcoin traders έθεσαν τα βλέμματα στα 48.000 $ καθώς τα νέα ξεσπάσματα τιμών σηματοδοτούν ανοδική ορμή

Το Bitcoin εκτοξεύτηκε πρόσφατα σε νέα ύψη, φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τον Μάιο του 2022, και τώρα δοκιμάζει ένα κρίσιμο επίπεδο στήριξης στα 35.000 δολάρια. Η αγορά κρυπτονομισμάτων παρακολουθεί στενά αυτό το επίπεδο, καθώς θα μπορούσε να καθορίσει αν το Bitcoin θα συνεχίσει την ανοδική του δυναμική ή θα αντιμετωπίσει μια πιθανή πτώση.

Οι αναλυτές και οι traders διχάζονται σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη πορεία του Bitcoin. Ο Mark Cullen, ένας διακεκριμένος αναλυτής, τόνισε τη σημασία της γραμμής στήριξης των 35.000 δολαρίων, δηλώνοντας ότι ένα τετράωρο κερί που κλείνει κάτω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια βραχυπρόθεσμη πτωτική τάση. Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι μια βουτιά που θα δοκιμάσει αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να παρουσιάσει μια ευκαιρία “buy the dip” για τους traders.

Ένας άλλος αναλυτής, o Credible Crypto, προσδιόρισε τα 34.600 δολάρια ως ιδανικό καθοδικό στόχο, υποδηλώνοντας ότι μια προσωρινή πτώση θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμπίεση των τιμών και μια επακόλουθη αντιστροφή προς τα πάνω. Παρά τις βραχυπρόθεσμες αβεβαιότητες, ορισμένοι traders, συμπεριλαμβανομένου του Jelle, παραμένουν αισιόδοξοι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Bitcoin.

Ο Jelle επεσήμανε μια διάσπαση σε μεγαλύτερα χρονικά πλαίσια, υποδεικνύοντας έναν πιθανό στόχο κοντά στα $50.000. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι η επίτευξη αυτού του επιπέδου μπορεί να πάρει χρόνο και προέβλεψε σταδιακή εξασθένιση της δυναμικής τις επόμενες εβδομάδες. Ο Jelle υπογράμμισε επίσης τη σημασία του επόμενου halving, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2024, υποδεικνύοντας ότι η αγορά ταύρων θα μπορούσε να αποκτήσει δυναμική μετά από αυτό το γεγονός.

Ενώ οι πτωτικές προβλέψεις επιμένουν, με ορισμένους να εικάζουν πτώση της τιμής στα 20.000 δολάρια, άλλοι παραμένουν αισιόδοξοι, με στόχο συναίνεσης τα 40.000 δολάρια. Η αβεβαιότητα της αγοράς και η συνεχιζόμενη συζήτηση μεταξύ των ταύρων και των αρκούδων προσθέτουν στην πολυπλοκότητα της τρέχουσας δράσης των τιμών του Bitcoin.

Καθώς η κοινότητα των κρύπτο συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του Bitcoin, η ικανότητα του κρυπτονομίσματος να διατηρήσει το επίπεδο στήριξης των 35.000 δολαρίων θα αποτελέσει βασικό παράγοντα που θα διαμορφώσει τη βραχυπρόθεσμη πορεία του. Οι traders και οι επενδυτές παραμένουν σε εγρήγορση, έτοιμοι να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους με βάση τις επιδόσεις του κρυπτονομίσματος τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: