Το μοντέλο τιμών Bitcoin προβλέπει άνοδο του Νοεμβρίου, φτάνοντας στη φάση των 45 χιλιάδων $

Τον Νοέμβριο, το Bitcoin αναμένεται να φτάσει τα 45.000 δολάρια, σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή CryptoCon. Σε αντίθεση με το κυρίαρχο κλίμα της αγοράς που προβλέπει υποχώρηση μετά την πρόσφατη άνοδο του Bitcoin σε υψηλά 17 μηνών, ο CryptoCon παραμένει αισιόδοξος, επικαλούμενος ως βάση για την αισιοδοξία του ένα μοντέλο βασισμένο στην υποχώρηση Fibonacci.

Η συγκεκριμένη ανάλυση συγκρίνει την τρέχουσα συμπεριφορά της τιμής του Bitcoin με τους προηγούμενους κύκλους της, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα περαιτέρω ανόδου του BTC/USD. Ο CryptoCon αποκάλυψε ότι το κρυπτονόμισμα δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορυφή του μέσου κύκλου του μοντέλου Fibonacci, με τέσσερις από τους πέντε στόχους να έχουν ήδη επιτευχθεί. Προσδιόρισε τον Νοέμβριο ως προθεσμία για την ολοκλήρωση της επόμενης φάσης, υποδηλώνοντας πιθανή κίνηση πάνω από τα 45.000 δολάρια μέχρι τον επόμενο μήνα.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πρόβλεψη, o CryptoCon επισήμανε δύο κρίσιμα επίπεδα αντίστασης γύρω στα 36.400 δολάρια, τα οποία πρέπει να ξεπεράσουν οι ταύροι του Bitcoin.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος αναλυτής, o Rekt Capital, παρατήρησε μια μοναδική δυναμική της αγοράς το 2023. Σημείωσε μια απόκλιση από το τυπικό μοτίβο του κύκλου του Bitcoin που παρατηρήθηκε το 2019. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, το Bitcoin θα πρέπει να δοκιμάζει επίπεδα στήριξης σε αυτό το σημείο του τετραετούς κύκλου. Ωστόσο, το τρέχον σενάριο έρχεται σε πλήρη αντίθεση, υποδεικνύοντας μια ξεχωριστή συμπεριφορά της αγοράς.

Κατά την άποψη του Rekt Capital, οποιαδήποτε σημαντική υποχώρηση της τιμής του Bitcoin θα αποτελούσε σημαντική ευκαιρία αγοράς στο πλαίσιο του εν εξελίξει κύκλου. Αυτές οι αντίθετες προοπτικές από κορυφαίους αναλυτές προσθέτουν πολυπλοκότητα στις προοπτικές της αγοράς, αφήνοντας τους επενδυτές σε αγωνία καθώς παρακολουθούν τις κινήσεις της τιμής του Bitcoin να εξελίσσονται τις επόμενες εβδομάδες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: