Το Flux κυκλοφορεί το 10ο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο: Το Flux-Bitcoin είναι εδώ!

Σε αυτό που πρόκειται να γίνει η επαναστατική κίνηση για το 4ο τρίμηνο του 2023, το Flux ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 10ο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο του οικοσυστήματος.

Τα παράλληλα περιουσιακά στοιχεία του Flux έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της διαλειτουργικότητας και της συνεργασίας μεταξύ αλυσίδων στον κλάδο του blockchain. Περισσότερο από απλά ψηφιακά tokens, τα Παράλληλα Περιουσιακά χρησιμεύουν ως γέφυρα που συνδέει το δίκτυο του Flux με άλλες μεγάλες blockchains.

Από την Binance Smart Chain (BSC) έως το δίκτυο Polygon, τα παράλληλα περιουσιακά στοιχεία $FLUX λειτουργούν ως πύλη διπλού συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες του Flux να βιώσουν τις μοναδικές δυνατότητες άλλων blockchain διατηρώντας παράλληλα την αξία μετατροπής 1:1 με το εγγενές νόμισμα $FLUX.

Αυτά τα στοιχεία έχουν θέσει μια σταθερή βάση για την εξερεύνηση διαφορετικών ευκαιριών στο DeFi και την προώθηση λύσεων πολλαπλών αλυσίδων για τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Web3.

Το όραμα του Flux είναι ένα πλήρως αποκεντρωμένο αλλά λειτουργικό οικοσύστημα Web3 με απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών αλυσίδων. Επομένως, τα Παράλληλα Περιουσιακά είναι ένα από τα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της συνεργασίας στη σφαίρα του Web3. Με εννέα από αυτά τα παράλληλα περιουσιακά στοιχεία ήδη σε κυκλοφορία, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το 10ο (και τελευταίο) Παράλληλο Περιουσιακό που προστίθεται στο οικοσύστημα του Flux.

Σταθερότητα Bitcoin, ταχύτητα lightning

Το πρωτόκολλο Bitcoin θεωρείται ως το Άγιο Δισκοπότηρο των δικτύων ψηφιακών πληρωμών και δικαιολογημένα. Εκτός από τον πρωτοποριακό του ρόλο, το Bitcoin έχει επιδείξει σταθερότητα, αξιοπιστία, ρευστότητα και ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα, παραμένει ένα από τα πιο αξιόπιστα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όλων των εποχών και έχει απολαύσει τεράστια αναγνώριση ακόμη και εκτός του κόσμου του blockchain.

Το 10ο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο του Flux, το Flux-Bitcoin, θα επιτρέψει στους κατόχους του να αξιοποιήσουν την τεράστια ισχύ και την τεχνολογία του Bitcoin για διαφορετικές χρήσεις.

Το Flux-Bitcoin θα εκδίδεται στα περιουσιακά στοιχεία Taproot, ένα πρωτόκολλο ΤΑΡ που επιτρέπει στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που εκδίδονται στην αλυσίδα του Bitcoin να μπορούν να μεταφερθούν μέσω του δικτύου Lightning. Ως εκ τούτου, το Flux-Bitcoin θα παρουσιάσει στους χρήστες τη σταθερότητα και την ασφάλεια του δικτύου Bitcoin σε συνδυασμό με τις συναλλαγές υψηλής ταχύτητας και χαμηλής χρέωσης του Lightning Network. Αυτή η κίνηση εδραιώνει επίσης το Flux ως το πρώτο περιουσιακό στοιχείο bitcoin taproot που υιοθέτει την λύση δευτέρου επιπέδου του δικτύου Lightning.

Το Lightning Network αντιπροσωπεύει ένα δίκτυο πληρωμών peer-to-peer που αξιοποιεί κανάλια πληρωμών που είναι συνδεδεμένα με την blockchain του Bitcoin. Επιτρέπει σχεδόν στιγμιαία και χαμηλού κόστους οριστικοποίηση συναλλαγών Bitcoin μεταξύ των συμμετεχόντων. Με την ενσωμάτωση πολλαπλών καναλιών πληρωμής, οι συναλλαγές μπορούν να εκτελεστούν γρήγορα στο δίκτυο Bitcoin, δίνοντας λύση στο ζήτημα της επεκτασιμότητας του Bitcoin.

Το Flux-Bitcoin σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις ψηφιακές πληρωμές, καθώς εισάγει τους χρήστες του Flux σε έναν περιβάλλον συναλλαγών μεγάλου όγκου που εκτελούνται με ταχύτητα του φωτός!

Αυτό το περιουσιακό στοιχείο θα διατηρεί την δυνατότητα μετατροπής σε Bitcoin και επίσης θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να επωφεληθούν από τις τεράστιες δυνατότητες του δικτύου Lightning για την ανάπτυξη λύσεων άμεσων κρυπτο-πληρωμών.

Lightning και Bitcoin στο Flux

Το Flux-Bitcoin φέρνει τον κόσμο του Bitcoin στο Flux. Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε υποδομή Bitcoin στο Flux, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για blockbook, mainnet, Testnet ή το νεότερο Bitcoin Signet. Οι κόμβοι Bitcoin στο Flux είναι ήδη στα σκαριά και θα είναι σύντομα διαθέσιμοι.

Το Flux θα γίνει επίσης ο πάροχος cloud για τη φιλοξενία κόμβων δικτύου Lightning, κόμβων περιουσιακών στοιχείων taproot ή κόμβων universe. Το νέο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο Flux-BTC επιτρέπει στο Flux να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη λύσεων Bitcoin “Layer-2” και στην διάδοση τους.

Πώς να διεκδικήσετε Flux-Bitcoin

Το Flux-Bitcoin θα διανεμηθεί ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή στο επερχόμενο στιγμιότυπο της 31ης Οκτωβρίου 2023.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πρέπει να κρατήσετε $FLUX στο πορτοφόλι Zelcore τη στιγμή της λήψης του στιγμιότυπου. Όλοι οι κάτοχοι Flux είναι δικαιούχοι, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που έχουν Flux κλειδωμένα σε FluxNodes ή Titan Nodes. Οι κάτοχοι παράλληλων περιουσιακών στοιχείων Flux είναι επίσης δικαιούχοι και δεν χρειάζεται να ανταλλάξουν τα Παράλληλα Περιουσιακά τους πίσω στην εγγενή αλυσίδα Flux. (Ωστόσο, η ομάδα του Flux συνιστά να το κάνετε για λιγότερες χρεώσεις.)

Η ανταμοιβή για το νέο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο θα είναι περίπου το 4% των διαθέσιμων $FLUX σας τη στιγμή της λήψης του στιγμιότυπου. Όσο περισσότερα $FLUX κατέχετε, τόσο περισσότερα Flux-Bitcoin θα κερδίσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικοσύστημα του Flux, εγγραφείτε στο Discord τους και επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους. Επισκεφτείτε το marketplace τους για να φιλοξενήσετε και να εκτελέσετε εύκολα διεπαφές, κόμβους, block books, ιστοσελίδες και online παιχνίδια με λίγα μόνο κλικ. Το Flux είναι επίσης πολύ ενεργό στο Twitter.

Το Flux επαναπροσδιορίζει το μέλλον του αποκεντρωμένου Διαδικτύου γεφυρώνοντας το τεχνολογικό χάσμα. Καινοτομούμε για να τροφοδοτήσουμε τον ελεύθερο ιστό πιο εύχρηστο, καλύτερο και σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή: fluxhellas.medium.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: